Борислав Младенов: Оценявам поканата, но имам ангажимент, от който зависи бъдещето ми


Борислав Младенов: Оценявам поканата, но имам ангажимент, от който зависи бъдещето ми
(сн. facebook.com/VirtusImola)
07-06-2023 16:01 | Мария Маринова

Предварително поет ангажимент е причината Борислав Младенов да не се присъедини към мъжкия национален отбор през лятото, а не липса на желание. Това призна баскетболистът пред BGbasket.com, след като старши треньорът на тима ни Росен Барчовски разкри, че състезателят няма да се отзове на повиквателната:

 

„Отказах, защото доколкото разбрах, лагерът започваше на 26-ти, а аз трябва в края на юни - на 30, на 1 или 2 юли, да бъда в Италия. Имам ангажимент, от който зависи моето бъдеще за следващата година и по-нататък.

 

Ще бъде много непрофесионално и несериозно да изкарам 5 дни с отбора и след това да ме няма. Не вярвам, че някой от треньорите ще се съгласи да ме няма 10 дни или повече.

 

Оценявам поканата, но ангажиментът ми е от преди седмица и както казах, от него ми зависи бъдещето за следващата година и занапред. А и на Тодор Колев, който ми написа съобщение, че съм в националния отбор, му написах причината защо не мога. Надявам се да я е казал на Росен Барчовски.

 

Планове за лятото звучи като почивка, а аз такива планове за лятото нямам. Имам сега 3-4 дни да почина и почвам да тренирам.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: България, Росен Барчовски, Борислав Младенов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи