Стефан Михайлов: Късметът бе на страната на съперника


Стефан Михайлов: Късметът бе на страната на съперника
17-04-2011 20:27

Старши треньорът на Левски Стефан Михайлов се луташе в емоцията на радостта от спечелените медали само 10 месеца, след като бе възроден отбора и съжалението, че не прати финалната серия в пети мач в Бургас. В столичната зала "Универсиада" "сините" баскетболистки загубиха с 80-85 четвъртата среща за титлата от Лукойл Нефтохимик.

 

"Горчив завършек на един добър сезон - каза младият треньор. - Не че не се радваме на сребърните ме дали, но просто много ми се искаше те да бъдат златни. Борихме се до край. Всеки даде каквото можа, но не успяхме да обърнем серията след двете поредни загуби в Бургас. Поздравявам съперника. Изглежда повече заслужиха най-вече заради по-големия си опит. И късметът обаче бе на тяхна страна. Двата отбора бяха изключително равностойни през цялото време и както те станаха днес шампионки, можеше ние да спечелим и да върнем серията в Бургас."

 

Михайлов изказа и недоволство от няколко съдийски решения на тройката арбитри, които според него са оказали влияние на крайния резултат днес.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи