САЩ разби Доминикана в нова контрола (видео)


САЩ разби Доминикана в нова контрола (видео)
(AP photo)
21-08-2014 12:03

Феновете в Ню Йорк викаха името на Дерик Роуз, но той не влезе в игра


САЩ записа нова победа в контролите преди Световното първенство след категорично 105-62 над Доминиканската република. Мачът се игра в Ню Йорк пред шумна и патриотично настроена публика, която пък искаше да види в игра Дерик Роуз и дори викаше името. Той обаче така и не се появи на терена, тъй като все още не иска да рискува. В последните дни коленета му са подути и това го остави на пейката.


Кайри Ървинг бе титуляр на гардовата позиция и завърши с 12 точки, а толкова отбеляза и Джеймс Хардън. Най-резултатни с по 13 точки пък бяха Руди Гей и ДеМар ДеРозан.


Американците тестваха останалите играчи, като се очаква до края на седмицата да стане ясен и състава за шампионата в Испания. В момента САЩ разполага с 16 играчи и четирима трябва да отпаднат.


За доминиканците 14 точки вкара Франсиско Гарсия. Те са без най-голямата си звезда - центърът на Атланта Ал Хорфърд, който е контузен.


Гостите поведоха с 6-4 в началото, но американците отговориха със серия от 14-0 и излязоха напред. Четири минути преди края на третата част разликата стана 35 точки, а като цяло домакините нямаха проблеми.

 


Тагове: САЩ
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи