Михаил Михайлов подаде оставка като член на УС на БК Балкан


Михаил Михайлов подаде оставка като член на УС на БК Балкан
08-11-2014 12:15 | botevgrad.com

Един от членовете на Управителния съвет на БК Балкан - Михаил Михайлов, депозира своята оставка. Той направи това писмено преди началото на последното заседание на ръководството на клуба.

 

В писмото си Михаил Михайлов е посочил и мотивите за подаването на оставка. "Смятам, че не мога да бъда полезен на нито с идеи, нито с осигуряване на финансови средства", бяха основните от тях.

 

Оставката на Михаил Михайлов ще бъде разгледана на предстоящото Общо събрание на БК Балкан, което е насрочено за 12 декември 2014 г. Ако тя се приеме, ще бъде предложено на негово място  да бъде избран друг член на ръководсвото на клуба.

 

Михаил Михайлов е треньор в школата на Балкан от доста години. През лятото той бе част от щаба на националния отбор за кадетки до 16 години, а през миналата година изведе юношите на Балкан до златно отличие. Тогава треньорът на ботевградчани Михаил Михайлов спечели и наградата на името на Тони Божанков, която BGbasket.com връчва, след анкета сред колегите си за най-добър треньор при юношите.

__________________ 

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


Тагове: Михаил Михайлов, Балкан
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи