Крис Мидълтън спря Вашигтон в Милуоки (видео)


Крис Мидълтън спря Вашигтон в Милуоки (видео)
12-02-2016 09:56

Крис Мидълтън наниза 27 точки и 9 борби, Янис Андетокумбо добави 17 и 13 борби, а техният Милуоки Бъкс удържа Вашингтон с 99-92, за да влезе с вдигната глава преди паузата за Мача на звездите. Уизардс са 23-28 до момента, а Милуоки - 22-32.

 

Крис Мидълтън се включи силно в последния период, където добави 14 точки и 5 асистенции. Джабари Паркър също отбеляза 17 и хвана 9 борби. Грег Монро завърши с 12 точки и 9 борби.

 

За Вашингтон Брадли Бийл отбеляза 19, а Джон Уол добави 15 и 10 асистенции. По 14 реализираха Ото Портър,Нене и Марчин Гортат, който освен това и овладя 10 борби.  

 

Вашингтон започна с 16-9 и след първия период бе напред с 9. В средата на втория период Милуоки обърна и на почивката имаше същия аванс. Малко след подновяване на играта Вашингтон се доближи до съперника, но играта се запази много оспорвана. В последната част двата отбора си разменяха непрекъснато водачеството. Минута преди края Крис Мидълтън и Монро включиха на бързи обороти  и след като Вашингтон изпусна доста важни стрелби, победата остана в ръцете на Бъкс.

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБА, Вашингтон Уизардс, Милуоки Бъкс
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи