Барселона и Локомотив Кубан ще играят пети мач за влизане във Файнъл 4


Барселона и Локомотив Кубан ще играят пети мач за влизане във Файнъл 4
(сн. euroleague.net)
21-04-2016 23:56

Барселона на Александър Везенков загуби като домакин от Локомотив Кубан четвъртия мач от четвъртфиналната серия на Евролигата с 80-92. Победителят бе излъчен в продължение, в което руснаците бяха категорично по-добри. Така резултатът в серията е 2-2 победи, а след петия мач в Краснодар на 26-и април (вторник) ще стане кой от двата отбора ще се класира във Файнъл 4.

 

Мачът беше много равностоен през цялата си продължителност. Гостите спечелиха първите две части с малка разлика за 40-35 на почивката, а през третия период Барса обърна резултата и поведе с 54-51. Драматични последни минути доведоха до равенство - 76-76 с кош на Наваро 3 секунди преди края и продължение. Още в началото на добавеното време Локомотив се откъсна напред след няколко точни стрелби, а до края му не спря да наказва съперника и отбеляза цели 16 точки за 5 минути. Барса не успя да реагира и отвърна само с 4, губейки мача.

 

Везенков не влезе в игра, а най-резултатен за отбора му с 19 точки бе Хуан Карлос Наваро. 18 точки добави Анте Томич. За Локомотив Антъни Рандълф наниза 28 точки, а със 17 и 10 борби се включи Виктор Клавер.


ПЪЛНА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА БАРСЕЛОНА - ЛОКОМОТИВ КУБАН

 

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ОТ ЧЕТВЪРТФИНАЛИТЕ В ЕВРОЛИГАТА

 

ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА ОТ ЕВРОЛИГАТА

 

ОТБОРНА СТАТИСТИКА ОТ ЕВРОЛИГАТА

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Александър Везенков, Барселона, Евролига, Локомотив Кубан
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи