Берое на косъм от трофея в Балканската лига


Берое на косъм от трофея в Балканската лига
18-04-2017 09:40

Тази вечер ще приключи сезона в SIGAL UNIQA Балканска лига. От 20:00 часа в Куманово местният отбор приема Берое в реванш от финалите на турнира. След първата среща заралии имат 29 точки аванс, което означава, че на практика те държат трофея в ръцете си.

 

Берое изигра много силен двубой миналата седмица у дома и до голяма степен си осигури втора купа за сезона. "Зелените" трябва да направят нещо невиждано скоро, за да изпуснат тази преднина. Те отново ще разчитат на агресивната игра в защитата и бързия преход в атака, който е воден от Рейли-Рос и Гибсън. Естествено беройци ще опитат и пак да доминират в подкошието, където имат физическо предимство пред съперника.

 

От своя страна Куманово ще даде всичко, най-малкото, за да зарадва своите верни фенове. Македонците са наясно, че имат много минимален шанс за обрат, но ще се постараят поне да постигнат победа. Марян Янески е най-важният играч на тима, а Йонел Браун и Димитър Караджовски опитват да ръководят играта на македонците. Няма спор, че Куманово ще хвърли усилия за победа, но обрат изглежда невъзможен.

 

Двубоят ще бъде излъчен пряко по БНТ HD и в SportMedia.tv.


ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ОТ SIGAL-UNIQA БАЛКАНСКА ЛИГА

 

ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА ОТ SIGAL-UNIQA БАЛКАНСКА ЛИГА

 

ОТБОРНА СТАТИСТИКА ОТ SIGAL-UNIQA БАЛКАНСКА ЛИГА

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: SIGAL-UNIQA Балканска лига, Берое
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи