Фенербахче класира ПАО и Реал с победа над Макаби Тел Авив


Фенербахче класира ПАО и Реал с победа над Макаби Тел Авив
(снимка: euroleague.net)
21-03-2018 10:00 | BGbasket.com

Фенербахче се наложи с 87-73 над Макаби Тел Авив и е много близо до това да си осигури домакинско предимство в плейофите на Евролигата.

 

Загубата на Макаби пък донесе радосст за Панатинайкос и Реал Мадрид, които вече не могат да бъдат разминати от израелския тим с три кръга до края.

 

Марко Гудурич бе най-резултатен за успеха на Фенербахче с 23 точки, а Джиджи Датоме добави 16. Пиер Джаксън вкара 13 за Макаби.

 

 

ПАО спечели своя сблъсък със Цървена звезда, с 91-71, и заедно с победата на Фенербахче над Макаби, вече е сигурен за плейофите.

 

Пак без Лука Дончич, Реал Мадрид падна във Валенсия с 88-96, но отново благодарение на случилото се в Истанбул, е в плейофите.

 

Жалгирис продължава битката за Топ 8, след 77-65 над Олимпия Милано.

 

Италианският тим водеше почти до края на третата част, но Аарън Уайт собственоръчно направи серия от 14-3 за Жалгирис и след това литовският шампион вече нямаше проблем да затвори мача.

 

Уайт завърши със 16 точки и 8 борби, Кевин Пангос направи 10 асистенции. За Милано бившият център на Жалгирис Артурас Гудайтис завърши с 19 точки и 10 борби.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Евролига
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи