Сърбия започна с Богданович и Биелица


Сърбия започна с Богданович и Биелица
03-09-2018 20:45 | BGbasket.com

Сръбският национален отбор се събра за начало на подготовката си в Белград. В първите срещи от втората фаза на световните квалифакации тимът играе с Гърция и Естония.

 

В неделя в лагера пристигна първата група играчи на Саша Джорджевич - Неманя Биелица, Богдан Богданович, Мирослав Радулица, Никола Калинич, Стефан Йович, Владимир Лучич, Неманя Недович, Марко Симонович и Илия Джокович. През днешния ден се очакват още Милосавлевич, Йеловац, Милутинович, Мицич, Аврамович, Тодорович и Лукович.

 

"Надявах се поне за този прозорец да сме в пълен състав, че всички играчи ще получат разрешение за националния, но за съжаление не се получи така. Теодосич и Марянович няма да дойдат. Неприятно е, но е време да спрем да го обсъждаме и просто да продължим напред," коментира Джорджевич на лагера.

 

"Надявам се всеки да е водил поне малко инивизуална подготовка, за да са в добро физическо състояние и да можем да се съсредоточим повече върху баскетбола," допълни наставникът. "Има момчета, които от месец април не са играли официален мач."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Световно първенство 2019
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи