Две от две за Рилски спортист срещу Блокотехна


Две от две за Рилски спортист срещу Блокотехна
(сн. rilskibasket.com)
12-09-2018 21:00 | rilskibasket.com | BGbasket.com

Две победи от два мача записаха баскетболистите на Рилски спортист срещу македонския Блокотехна. В днешната контрола между двата тима самоковци спечелиха срещу македонския си съперник с 87:79.

 

Отборите предложиха интересен и динамичен мач на зрителите в „Арена Самоков“. Гостите водеха в резултата през почти цялото първо полувреме, което все пак завърши с крехка преднина за самоковци при 48:45.


След паузата двата тима положиха по-големи усилия в защита и нито един от тях не успя да направи серия, след която да се откъсне напред в резултата, а той след 30 минути игра бе 64:60 в полза на домакините

.
В последната четвърт гостите от Блокотехна опитаха, най-вече чрез стрелба от далечно разстояние, да се върнат в мача, но това не се случи и баскетболистите на Рилски спортист се поздравиха с победа.

 

Най-резултатен за Рилски спортист бе Димитър Маринчешки с 14 точки, Джейлън Дженкинс добави 13, с по 11 са Артър Едуардс и Антъни Гуджино.

 

За Блокотехна Данило Миятович отбеляза  27 точки (6 тройки от 8 опита), 18 вкара Повилас Гайдис, а с 10 завърши Марян Младеновски.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Рилски спортист, Блокотехна
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи