Дъщерята на Джордан: Татко ме мотивираше за шестици така, както го правеше със Скоти или Стив Кър


Номер 1 за българския баскетбол
Номер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетбол
(сн. instagram.com/mickijae)

18-05-2020 10:15 | BGbasket.com

Дъщерята на Майкъл Джордан Джазмин е не по-малко запленена от образа на баща си, който вижда в "Последния танц" от всички други фенове.

 

27-годишната Джазмин се ражда в средата на периода с шампионските титли на Чикаго Булс, затова нещата от документалната поредица са нови и за нея.


"Докато гледам, не спирам да пиша на баща ми. Не мисля, че имаше епизод, по време на който не съм го питала за някакви неща," каза най-малкото дете на Джордан и Хуанита - първата му съпруга. "Била съм много малка, така че и аз гледам на всичко това като фен."


"Виждам сега баща си в друга роля, която той поема с цялата ѝ отговорост и става най-великият в играта. Затова го е искал толкова много. Знаех и преди, че страстта му към играта е безпрецедентна. Енергията му е безпрецедентна. Гледайки отношението му към Скоти или Стив Кър, да, той е такъв наистина, и с мен се е опитвал така да се държи, за да ме мотивира да изкарам шестица. Такъв си е, определено," казва Джазмин.


"Аз бях момиченцето на татко. Той все още ме нарича Принцеса, нищо, че съм почти на 30. Дори докато още играеше, се опитваше да е в живота ми винаги. Водеше ме на училище, когато можеше, идваше на рециталите ми. След като се отказа работихме още по-здраво върху връзката ни. Сега като дядо на моя син е като памук, малкият го върти на пръста си. Почти всеки ден се чуваме, дори в тези времена."


"Да видя така баща си във филма определено ме изненада, защото той много държи на личното си пространство. Не обича да коментира социални теми публично и предпочита всичко да се движи по неговите методи. Той е един феномен, най-великият на всички времена и всичко това. Но е и човек," завършва Джазмин.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи