Майк Браун похвали Везенков след мача с Оклахома


Майк Браун похвали Везенков след мача с Оклахома
11-11-2023 10:35 | BGbasket.com

Старши треньорът на Сакраменто Майк Браун бе доволен от представянето на отбора си при победата срещу Оклахома в първия мач от новия турнир в НБА. Той обърна специално внимание и на Александър Везенков, който се появи в игра за първи път в края на третата част.

 

„Всички в отбора опитваха да следват плана за мача. Имахме много играчи, които се включиха добре. Очевидно един от тях беше Кевин, той отвори мача по много различни начини. Стреляше добре топката. Кийгън беше страхотен също, вкара няколко важни тройки през второто полувреме. Малик влезе от пейката с 8 асистенции, Саша също се включи добре. Саша не беше играл преди това мач и половина, извикахме го и той вкара две големи тройки за нас, така че и той имаше огромен принос. Разбира се, и Домас, който направи трипъл-дабъл и вече е играчът с най-много такива в историята на Сакраменто. Беше приятно да го гледам тази вечер да подобрява рекорда“, заяви Браун след мача.

 

Най-доброто от Везенков срещу Оклахома (видео)

 

„Продължавам да казвам, че ние можем да бъдем страхотен отбор. Ако играем по правилния начин, добрите неща ще се случат. Ако останем свързани, няма значение кои петима са на игрището“, каза още наставникът.

 

Победата срещу Оклахома бе четвърта за Сакраменто от началото на сезона в НБА, като "кралете" имат и четири загуби.

 

Собственикът на Сакраменто се снима с Везенков след мача с Оклахома

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБА, Сакраменто, Александър Везенков, Майк Браун
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи