Кирил Болшаков: Беше ни тежко през първата половина на мача


Кирил Болшаков: Беше ни тежко през първата половина на мача
(сн. НБЛ)
23-03-2024 21:27 | BGbasket.com

Черно море Тича допусна ново разочарование в Топ 6 на Sesame НБЛ, което е второ поред. „Моряците“ не намериха аргументи срещу Рилски спортист и отстъпиха с 60:107 в зала „Христо Борисов“. Старши треньорът Кирил Болшаков бе лаконичен след края на мача. Ето какво сподели украинецът пред колегите от БТА:

 

Действително ни беше тежко през първата половина на мача. Гостите играха на много високи обороти. Не бяхме лоши в защита, но в нападение… Голямата разлика, която те натрупаха в резултата, ни разстрои до края на мача“, гласеше краткият коментар на Болшаков.

 

Своето мнение за поражението на Черно море даде и Иван Спиров. Бившият младежки национал влезе от пейката и се задържа в игра 23 минути, за които регистрира 6 точки, 3 борби и 1 открадната топка. Ето какви бяха думите на тежкото крило:

 

Играхме просто без енергия, не знам защо. Може би подценихме мача, не знам какво стана. Липсваше ни енергията, борбата в защита, гостите просто ни доминираха почти през целия мач. Не сме уморени, тренирахме здраво."

 

Всички сме здрави, просто трябва да си вземем поуки от този мач. Физически се чувствам много добре, психически – не толкова. Още съм опитвам да свикна, надявам се от ден на ден да става по-добре.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Черно море Тича, Кирил Болшаков, НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи