Прогноза за Черноморец - Спартак от Първата шестица в Sesame НБЛ


Прогноза за Черноморец - Спартак от Първата шестица в Sesame НБЛ
01-04-2024 11:12 | BGbasket.com

Последен мач от поредния кръг в Sesame НБЛ. Дербито на кръга и повторение на финала за Купата на страната от преди половин месец. По традиция BGbasket.com ще предостави на вас, нашите читатели, предложения за залози, като използва за основа коефициентите на Sesame.bg.  

 

Черноморец – Спартак Плевен, събота, 1 април, 19 часа, зала „Бойчо Брънзов“

 

Съседи в класирането в директна битка за по-предно подреждане. Повторение на финала за Купата от преди половин месец, когато рано-рано бе решен спорът. До момента Спартак срещна два пъти Черноморец в Бургас и два пъти домакините сякаш нямаха съперник. Двубоите бяха решени бързо в полза на избраниците на Васил Евтимов и Михаил Капитанов. Само Христо Захариев е проблемен за „акулите“, но напоследък и без капитана си тимът показва, че се справя отлично. В нито един мач през сезона Любомир Минчев не е могъл да разчита на всичките си баскетболисти заради контузии. Двата отбора са най-резултатните в лигата. Спартак е с най-висок процент стрелба от далеч, а Черноморец  - за две точки.

 

Предложение за залог: Победа за Черноморец с хендикап: -6.5 точки или първо полувреме за Черноморец 1.

 

* Участието в хазартни игри крие риск от развиване на зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична в "Отговорна игра" на sesame.bg и в сайта на НАП.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи