Над 300 деца запалиха по баскетбола турнирите Краси Гогова и Румен Пейчев


Над 300 деца запалиха по баскетбола турнирите Краси Гогова и Румен Пейчев
15-04-2024 11:16 | BGbasket.com

Над 300 деца се включиха в станалите традиционни за тази част на годината турнири за 10-годишни момичета и момчета в памет на Красимира Гогова и Румен Пейчев. Надпреварите се проведоха в миналия уикенд в баскетболната зала на частното училище „Свети Георги“ в София.

 

Съботният ден бе за момичетата, които участваха в турнира „Красимира Гогова“, като в него се включиха Рилски спортист, Септември, Локомотив, Шампион 2006, Левски и НСА.

 

Фотогалерия от турнира "Красимира Гогова"

 

В надпреварата при момчетата на 14 април, носеща името на Румен Пейчев, се състезаваха за пръв път 10 отбора – дебютантите от Спартак София, Септември, Локомотив София, Шампион 2006, Спортни таланти, Балкан, Свети Георги, БУБА Баскетбол, ЦСКА и Рилски спортист.

 

Фотогалерия от турнира "Румен Пейчев"

 

Всички деца получиха първите си медали и други награди от ръцете на министъра на спорта и първи българин, участвал в НБА, Георги Глушков, изпълнителния директор на баскетболната федерация и играл за испанския колос Реал Мадрид Филип Виденов, селекционерите на националните отбори при мъжете и жените Татяна Гатева и Росен Барчовски, бившия треньор на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров, бившия национал и участник на европейски първенства Любомир Амиорков, състезателя на Балкан и носител на Купата в ББЛ А група Михаил Гавазов, наследниците на Красимира Гогова и Румен ПейчевАлександър Гогов и Васил Пейчев.

 

Партньори на организатора на събитието - управителя на „Фрий Медиа Груп“ ЕООД Тодор Иванов, са София – Световна столица на спорта и трапезна вода „Проспорт“. Награди бяха осигурени и от семейството на Красимира Гогова.

 

Тодор Иванов благодари и на Съдийската комисия в лицето на Николай Цинцарски и Иван Илиев, осигурили съдии и секретари, които участваха безвъзмездно в турнира.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи