Родни Първис: Когато играем пред нашата публика, изглеждаме добре


Родни Първис: Когато играем пред нашата публика, изглеждаме добре
(сн. НБЛ)
19-04-2024 23:22 | Веселин Михайлов

Спартак Плевен запаси надежди за второто място преди началото на плейофите след две поредни победи в Топ 6 на Sesame НБЛ. “Синьо-белите“ не срещнаха проблеми срещу ЦСКА след 102:70 насред зала „Балканстрой“. Родни Първис демонстрира на какво е способен и се превърна в големия проблем за защитата на „армейците“. Американецът изигра ключова роля за успеха на спартаклии и поведе листата на реализаторите. Гардът финишира с 22 точки, 2 борби, 2 асистенции, 1 открадната топка и 27 игрови минути престой на паркета.

 

Ключът за силното второ полувреме беше играта в защита. Успяхме да спрем ЦСКА, заложихме на транзицията и бързите атаки. На голямата почивка взехме мерки и през второто полувреме си осигурихме солидна разлика, която ни изведе до победата. Чувствам се добре, когато успявам да вкарам моите стрелби. Това важи и за останалите ми съотборници, когато са свободни за стрелба.

 

Мачът срещу Черноморец ще бъде добър тест преди старта на плейофите. Това е един от най-силните отбори в първенството, така че ни очаква здрав мач. И двата отбора ще искат да спечелят, за да влязат с добро настроение в плейофите."

 

Когато играем пред нашата публика, изглеждаме добре. Феновете ни подкрепят във всеки домакински мач, така че винаги е добре, когато се получава по този начин. Мислим мач за мач, ще видим какво ще стане“, завърши Първис.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Спартак Плевен, Родни Първис, НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи