BGbasket.com отново предлага книги на преференциални цени


BGbasket.com отново предлага книги на преференциални цени
23-05-2024 16:17 | BGbasket.com

Една от постоянните мисии на BGbasket.com е да популяризира книгите и четенето, особено сред младите хора, затова отново предлагаме възможност да зарадвате близките си с интересни заглавия чрез нашия сайт, при това преференциални цени.

 

Книгите, които можете да закупите, като изпратите имейл на office@bgbasket.com, са:

 

Първият алманах на българския баскетбол „Баскетболът – играта на личностите”.

 

В него е събрана цялата история на баскетбола ни, с десетки хиляди резултати и имена, многобройни снимки, истории, интервюта и всичко, свързано с успехите и историческото развитие на спорта у нас. Цената на двата тома на алманаха е общо 30 лева. Цената с отстъпката е 24 лв.

 

 

Книгата на легендата на българския баскетбол Георги Панов "Благодаря ти, баскетбол!" също е налична. Коричната цена на баскетболните истории на Гецата е 9.90 лева, като нея предлагаме с много голямо намаление - за 5 лв.

 

 

Методическото ръководство за баскетбол 3х3 на доц. д-р Спас Ставрев - ръководител на катедра "Физическо възпитание и спорт" в УНСС е с цена 8.90 лв, но от нас може да го закупите за 5 лв.

 

 

 

Книгата "Да избереш точната диета" на д-р Джудит Родригес е налична срещу цена от 15 лв., а с отстъпката ние я предлагаме за 5 лв.

 

 

Занимателната книжка с най-новите пъзели на Менса също е сред заглавията, с които разполагаме. Цената ѝ е 14.50 лв., а само сега може да я вземете за 5 лв.

 

 

Предлагаме и книгата от поредицата "Непознатата история" - "В преследване на златото" на Джордж Тейбър, разказваща за това как нацистите са разграбили златните запаси на Европа. Цената ѝ е 15 лв, но чрез BGbasket.com може да я закупите за 5 лв.

 

 

 

Историята на Чарлс Ролс - съосноваел на "Ролс Ройс" би заинтригувала не само автомобилните любители. Тя редовно може да бъде поръчана за 20 лв., но с намаление от нас може да я вземете за 16 лв.

 

Предлагаме 20% отстъпка и за произведението "Айртон Сена. Месията на моторните спортове", като вместо за 18 лв. ви предлагаме да го закупите за 14.40 лв.

 

 

"Порше. Символ на стил" разказва вълнуващата история на щутгартската компания за спортни автомобили - от легендарния модел "356", през "911", "Бокстър" и "Кайман" до елегантната "Панамера". Книгата на Алесандро Саниа може да поръчате само за 5 лв.

 

 

За любителите на тениса предлагаме и книгата "София - столица на световния тенис" на журналиста Любомир Тодоров. Четивото разказва за нещата, останали зад кулисите на трите години, в които нашата столица беше домакин на Турнира на шампионките, както и за подготовката на Garanti Koza Sofia Open.

 

При нея отстъпката също е още по-голяма, като вместо на редовната й цена от 8.90 лв., може да я закупите на специална цена от 5 лв.

 

 

И не на последно място - книгата за легендарния Дрийм Тийм на САЩ, разказваща за легенди като Майкъл Джордан, Меджик Джонсън, Лари Бърд, Патрик Юинг, Чарлз Баркли.

 

Цената за издание с меки корици е 20 лв., а с твърди - 25 лв., като за тях има 20% отстъпка - съответно за 16 лв и 20 лв.

 

 

Всяка поръчка ще бъде изпратена по куриер за сметка на купувача.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи