Прогноза за Балкан - Рилски спортист от Sesame НБЛ


Прогноза за Балкан - Рилски спортист от Sesame НБЛ
28-05-2024 09:28 | BGbasket.com

Рилски спортист и Балкан се изправят един срещу друг в трети мач от финалната серия в Sesame НБЛ. BGbasket.com ще продължи до финалния ден да предлага на своите читатели идеи за прогнози.

 

Балкан - Рилски спортист, вторник, 28 май, 19:00 часа, „Арена Ботевград“.

 

Рилски спортист спечели драматично първите два мача и вече е само на победа от първа в историята си титла в мъжкото първенство. От друга страна миналогодишният шампион Балкан е опрян до стената и се нуждае от две победи в Ботевград, за да върне серията за решителен пети двубой в Самоков.


Двата отбора продължават тенденцията през този сезон да печелят домакинствата си срещу своя опонент, като „зелените“ ще разчитат много и на енергията от публиката си в този двубой. Те обаче останаха без капитана си Димитър Димитров, чийто нос бе счупен след удар с лакът от Алън Арнет във втория мач и се наложи операция. Рилски спортист е в почти пълен състав, като със здравословни проблеми е Крис Минков.

 

Предложение за залог: Брой точки над 156

 

*Участието в хазартни игри крие риск от развиване на зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична в "Отговорна игра" на sesame.bg и в сайта на НАП.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Балкан, Рилски спортист
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи