Ергин Атаман: Ако Везенков се завърне в Евролигата, ще получи оферта от всички отбори


Ергин Атаман: Ако Везенков се завърне в Евролигата, ще получи оферта от всички отбори
(сн. euroleaguebasketball.net)
26-06-2024 18:05 | BGbasket.com

Ергин Атаман призна, че от Панатинайкос са водили разговори относно привличането на Александър Везенков, но няма отправена конкретна оферта. Старши треньорът на гърците разкритикува агента на играча на Сакраменто Кингс – Никос Лотсос, който само преди ден призна, че интерес към неговия клиент има и от „зелените“, и от другия гръцки гигант – Олимпиакос. Все пак турчинът подчерта пред Eurohoops.net, че ако българският национал реши да се завърне в Евролигата, всичките 18 отбора ще отправят оферти към него.

 

Нека го кажа така – цяла Европа знае колко добър играч. Ако той реши да се завърне в Евролигата, ще получи оферта от всички 18 отбора. Не е странно това, което неговият агент каза, въпреки че не харесвам агентите, които обмислят предложения на всички клубове. Може да коректно от бизнес гледна точка, но няма нужда да излизаш и да казваш, че Панатинайкос е направил оферта. В този случай аз също знам клубовете, на които въпросният представител е предлагал своите играчи. Трябва ли да го разкривам публично? Най-важното е дали Саша Везеков ще се завърне в Европа? Той сам ще реши. Освен това трябва да прецени кой клуб и кой стил ще му подхожда най-добре“, сподели именитият наставник.

 

Не сме отправили официална оферта, но има разговори. Това е нормално, всеки говори с всеки. Както казах, Везенков може би е бил предложен на всички големи отбори в Европа от своя агент. В случай най-важното е решение е на самия играч“, завърши Атаман.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Александър Везенков, Ергин Атаман
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи