САЩ победи Аржентина


САЩ победи Аржентина
31-08-2007 12:26

В най-очаквания двубой от Шампионата на Америка САЩ не остави шансове на Аржентина и ги победи с 91-76. Сега обаче и за двата тима предстои единствения двубой, който е от значение.
Коби Брайънт, отбелязал общо 27 точки, вкара 15 през първата част, за да даде комфортна преднина на САЩ за един по-лесен мач до края. Кармело Антъни завърши с 18, а Леброн Джеймс с 15 за американците, които ще срещнат Пуерто Рико във втория полуфинал в събота. Техният отбор взе добър ранен аванс, не позволявайки на аржентинците да се доближат до тях.
Аржентина е на турнира без някой от най-големите си звезди. Ману Джинобили, Фабрисио Оберто, Андрес Носиони и Валтер Херман не са в състава. Това остави Луис Скола и Карлос Делфино да бъдат лидерите на тима. Аржентина се класира на второ място след изиграването на всички срещи и предстои да срещне Бразилия на полуфинала.
Най-важното нещо в тези полуфинали е, че двата отбора победители се класират директно за Олимпийските игри в Пекин. Очаква се САЩ да няма проблеми, докато другата среща вероятно ще бъде далеч по-оспорвана.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи