"Полицаите" се класираха за втората шестица на А-1


"Полицаите" се класираха за втората шестица на А-1
Иван Тилев (Спартак МВР)
13-01-2008 16:44

Съставът на Спартак МВР се класира за втората шестица на А-1 след победа у дома с разгромното 109-65 над Дунав от Русе. Домакините вече имат 8 победи и само 3 загуби и заедно с отборите на Черно море 2 и Алвина са сигурни, че ще играят в тази група след края на първата фаза от шампионата при мъжете. Все още има няколко отбори, които се борят за последното четвърто място в А-2, което ще даде право за участие напред. Заедно с последните два отбора от десятката на сегашната А-1 (Сливен и по всяка вероятност Дунав 2007) образуват втора А-1, която ще играе по системата на разменено домакинство без зачитане на резултатите до този момент. Първите два отбора в крайното класиране от тази втора шестица ще се класират за първия кръг на плейофите на страната.
 

Разликата в класите на двата отбора бе очевидна, като имаше само една въпросителна – с колко домакините ще спечелят в крайна сметка.
 

Страхотен мач изигра Даниел Дончев, вкарал 7 тройки и общо 32 точки, а Иван Тилев добави 19 точки и 12 борби. Петьо Иванов отбеляза 21 точки, а спрягания за евентуален трансфер в Дания Тилев засега остава в отбора на „полицаите” до изникване на друга оферта. Това бе петият дабъл дабъл за него през този сезон.
 

За гостите играешият помощник треньор Юри Казасов завърши с 19, а Христо Гатев с 18 точки. 
 

ПЪЛНА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА СПАРТАК МВР – ДУНАВ 
 

ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА НА СПАРТАК МВР 
 

ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА НА ДУНАВ 
 

ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА В МЪЖКАТА А-2 
 

ОТБОРНА СТАТИСТИКА В МЪЖКАТА А-1 
 

ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В МЪЖКАТА А-2 
 

КЛАСИРАНЕ ПО ДАБЪЛ ДАБЪЛ В МЪЖКАТА А-2


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи