Деян Иванов на ниво, Сплит губи в хърватското дерби


Деян Иванов на ниво, Сплит губи в хърватското дерби
Деян Иванов с 12 точки за Сплит
20-01-2008 02:01

Деян Иванов бе третият по резултатност в отбора на КК Сплит, но отборът му не успя да спечели победа в хърватското дерби срещу Задар от 18-ия кръг на Адриатическата лига. Българското крило отбеляза 12 точки като не сгреши в нито един от опитите си за 2 точки и дори успя да вкара една тройка от два опита. Само Марлон Гарнет с 18 точки и Хървойе Перич с 14 точки вкараха повече от него.
 

Домакините нямаха решение срещу разигралите се амерканци в състава на гостите. Шамел Столуърт завърши с 23, а Кори Брюър с 21 точки.
 

Иванов прави средно 10.4 точки за 25 минути в изиграните срещи досега в лигата. Отборът на КК Сплит се дели 9/10-о място с 8 победи заедно с ФМП Железник.
 

В други интересни мачове от този кръг лидерът Партизан победи макар и трудно Хелиос Домжале с 86-76, Олимпия Любляна се наложи над Цървена Звезда с 92-80, а Широки брег стана втория отбор, изненадал Хемофарм тази седмица. Сърбите паднаха в Холандия от Ханзефаст Капиталс в турнира за купата на УЛЕБ във вторник, а сега се издъниха като гсти на Широки със 69-73. Именно срещу Хемофарм е следващото гостуване на Деян Иванов и компания следващата събота.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи