Подрастващи на БК Овергаз гостуваха за контроли в Белград, гледат Партизан-ЦСКА Москва


Подрастващи на БК Овергаз гостуваха за контроли в Белград, гледат Партизан-ЦСКА Москва
Момент от един от мачовете на Овергаз
28-11-2008 17:37

На  25 и 26.11.2008г. четири отбора /родени 1995, 1994, кадети и юноши старша възраст/ на СК”Овергаз” имаха уникалната възможност да наблюдават в зала „Пионир” мача от  Евролигата  между отборите на Партизан Белград и ЦСКА Москва. За децата беше сбъдната мечта да се докоснат до своите идоли и усетят духа на преданите фенове на Партизан. Тези два часа в залата ще се помнят цял живот, не само заради невероятната игра на двата отбора, но и заради  атмосферата и шоуто, на което станаха свидетели.
 
Отборите изиграха и контролни мачове със своите връстници от КК „Каста” и КК  „Мега”, като записаха три убедителни победи и една загуба с минимална разлика от 4 точки.
По време на престоя си в Белград ръководството на СК „Овергаз” представлявано от председателя на СД на „Овергаз Баскет АкадемияПламен Дончев и изпълнителния директор на „Овергаз Баскет Академия”- Силвия Дунчева се срещнаха с генералния секретар  на баскетболната федерация на Сърбия – Зоран Гавраилович.
 

В приятелска атмосфера се осъществи работна среща между ръководствата на СК ”Овергаз” и КК „Партизан”, на която се планира бъдеща съвместна работа при подрастващите и мъжете между двата клуба. От страна на КК ”Партизан” присъстваха председателят Предраг Данилович, спортния директор Драган Тодорич, бизнес директора  Шилобад и директора за работа с подрастващите и близък на българското ръководство- Зоран Стеванович.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи