ЛеБрон Джеймс ще дебютира в киното


ЛеБрон Джеймс ще дебютира в киното
ЛеБрон ще се изяви и на големия екран
19-09-2009 09:34

ЛеБрон Джеймс ще направи своя дебют и в киното. Той ще играе себе си и ще участва във филма “Fantasy Basketball Camp” на Universal Pictures. Снимките ще започнат следващото лято, когато Джеймс ще стане свободен агент. Той обаче има доста изяви зад камерите и извън терена. Участва в множество телевизионни реклами, както и бе водещ на популярното шоу  “Saturday Night Live”.
 
Продуцент на филма ще бъде Брайън Грейзър, който стана известен с „8 Mile” с участието на рапъра Еминем.
 
Джеймс ще бъде изпълнителен директор на проекта, заедно с неговия бизнес партньор Маверик Картър. През това лято ЛеБрон направи промоция и на документарната продукция  „More Than a Game”, в която се разказва как той и четири други негови приятели от детството изпълниха мечтата си да спечелят националния шампионат за средни училища. Филмът ще бъде показан за първи път на 2 октомври.
 
Джеймс ще последва новия си съотборник Шакил О’Нийл в киното. Последният, който бе привлечен в състава на Кавалиърс за да помогне на ЛеБрон да спечели титлата в НБА вече има изяви в поредица филми, най-известни от които “Blue Chips” and “Kazaam”.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи