Едит Гетова: Най-хубавото нещо на този турнир са усмивките на децата


Едит Гетова: Най-хубавото нещо на този турнир са усмивките на децата
Гетова връчва наградата за MVP на турнира
27-09-2009 19:35 | Нели Главчева

Съпредседателят на БУБА баскет Едит Гетова изрази радостта си от успешно провелия се първи международен турнир за деца родени през 1998 година "БУБА Къп". 

 

"Най-хубавото нещо, което видях са усмивките на децата. По този показател смятам, че сме изпълнили една от основните си задачи, заяви г-жа Гетова. - Втората ни задача беше да поканим баскетболисти от различни страни, които да ни предложат добър баскетбол и по този начин да видим къде сме ние. Мисля, че и по този показател се справихме, защото наблюдавахме едни много оспорвани мачове", допълни още съпредседателят на БУБА Баскет.


Тя изрази и голямата си благодарност към всички хора, допринесли за организирането на първото издание на "БУБА Къп" и сподели желанието си за превръщането на състезанието в традиция. "Искам специално да благодаря на Столична голяма община, на община Триадица и на 20-тината доброволци, които ни помагаха на всички етапи от организирането на този турнир. Както казах в началото, това е първият, но не и последен подобен турнир. Дай Боже нашите амбиции и желанието ни да имат късмета да се осъществят", завърши Едит Гетова.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи