Тити Папазов: Показахме какво значи Левски


Тити Папазов: Показахме какво значи Левски
(сн. НБЛ)
16-11-2019 21:33 | Мария Маринова

Старши треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов бе доволен от характера, който е показал неговия тим в дербито с Балкан. Според него загубата днес ще мотивира още повече тима му.

 

„Щастлив съм, че тези хора видяха, че този отбор умира за тях. И следващия път ще бъдат два пъти повече. Следващия път ще помоля Тодор Стойков да почивам и аз. Представяте ли си, ако днес бяхме били, какво щяха да ви чуят ушите? Съдба. Може би така е рекъл Господ. Ние днес доказахме с воля и характер какво е Левски и какво значи Левски. Оттам нататък всичко друго е безсмислено“, заяви Папазов.

 

„Нещата се решават през май. Да, щеше да бъде по-добре втори път да загубят от 20 точки разлика, но в края на краищата извадиха сърце. Ненормален шут. Калахан цял живот да стреля, не може да вкара тройка оттам. Съдбата този път си знае работата. Трябвало е да бият те и това ще ни мотивира още повече“, добави наставникът.

 

„Водеха с 48:28, пък стана 59:54. Осем минути не бяха вкарвали кош. Сега обаче трябва да ги поздравим. Първенството става интересно. От цялата въртележка пак сме първи“, каза още той.

 

Той разкри, че все още няма яснота колко сериозна е травмата на Брандън Йънг, която съвсем скъси ротацията на отбора предвид отсъствието на Чавдар Костов и Христо Захариев.“Има различни видове контузии. Ще дам пример с Михайло Секулович. Той играе с тежка травма в рамото и играе. Въпрос на характер, на воля и на чест. Контузията се лекува от доктора и от твоята воля и характер. Това са двете неща“, завърши той.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Левски Лукойл, Тити Папазов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи