Любо Минчев: Най-възрастният в състава ни бе най-концентриран


Любо Минчев: Най-възрастният в състава ни бе най-концентриран
(сн: НБЛ)
25-01-2021 21:34 | Макс спорт 2

Старши треньорът на Берое Любомир Минчев призна, че е имал разговор на висок тон през първото полувреме и на почивката на мача с Черно море, въпреки голямата разлика.

 

"Развиках се и на таймаута и на полувремето, защото не ми хареса тяхното отношение. Това се видя в грешките ни и в защитата. Иначе съм доволен, че успях да разпределя времето, жалко, че имаме някои контузени и не успяха да влязат. Не бяхме готвили нещо специално като тактика.

 

Младите трябва да се доказват, когато им се дава игрово време, не просто да престояват на терена, а да се представят както иска треньорът. Скарах се и на тях за отношението в защита. Не могат да стоят пасивни и да се оправдават с младостта. Най-възрастният - Павел Маринов - бе най-концентриран.

 

Не мога да кажа какъв Берое ще видим вбъдеще. Единственото, което не ми харесва е, че имаме три мача тази седмица и в края е най-важният. Но ще играем както всички други."

 

Кейлъб Бишъп показа добро лице и коментира: "Трябва да излизаме силно във всеки мач, да спазваме плана. Треньорът иска винаги да играем добре в защита, това ни дава енергия. Първото полувреме направихме много грешки, което не бива да се случва. Трябва да продължаваме здраво и да печелим всеки мач. Чувствам се много добре тук, искам да давам."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи