Черно море ще бъде спасен при писмена оставка на Варчев (обзор)


Черно море ще бъде спасен при писмена оставка на Варчев (обзор)
(сн. lap.bg)
14-02-2016 11:16 | Иван Вълчанов

Вчерашният ден беше изпъстрен със събития около Черно море Порт Варна. Кризата, в която е отборът от месеци насам, стигна до връхната си точка и в 10 часа сутринта и бяха освободени да си търсят нови отбори. След това от отбора съобщиха, че той няма да участва в турнира за Купата и няма да завърши сезона.

 

BGbasket.com проследи всичко по темата и представи мнения на капитана Пламен Алексиев, бившия председател Симеон Варчев, както и председателя на борда на пристанището Димитър Атанасов. Потърсихме и БФБ, за да разберем какво ще се случи с Купата при отказ на Черно море от участие. Представихме ви и славната история на варненския отбор.

 

В късния следобед обаче имаше ново развитие по темата. Тогава разбрахме, че отборът може да бъде сменен и се свързахме последователно със спортния министър Красен Кралев, председателя на сдружението на спортните клубове на Черно море Григор Фиданов и временно заемащият длъжността председател на баскетболния клуб д-р Георги Ганчев и те потвърдиха, че е намерен начин отборът да бъде спасен. В крайна сметка единственото условие това да се случи е в понеделник да има писмена оставка на Симеон Варчев, което да означава и формалното му напускане на клуба.

 

Очаквайте подробности по темата в BGbasket.com!

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Черно море Порт Варна
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи