Тони Дечев: При нас играчите са звезди и винаги имат мнение


Тони Дечев: При нас играчите са звезди и винаги имат мнение
19-02-2017 21:33

Нямам представа дали ще има промени, коментира треньорът на Лукойл Академик

 

Треньорът на Лукойл Академик Тони Дечев изрази недоумение от представянето на неговите играчи във финала на турнира за Купата на България, който те загубиха катастрофално с 62:78 от Берое.

 

„Нямам представа защо момчетата играят без желание. Да играеш финал и да играеш по този начин е недопустимо. През цялото време говорим, че днес трябва да играем по по-различен начин в сравнение с мача с Балкан, но приказките трябва някой да ги сътвори на терена.

 

Днес момчетата не изглеждаха по никакъв начин готови да се противопоставят на Берое. А Берое игра просто отлично. За жалост за пореден път се доказва, че доста силни характери и звезди на едно място не могат да мелят брашно заедно. Виждате, че момчета с по-малък потенциал като играчи с много добра дисциплина, желание и изпълнение на тактически указания, играят много по-добре.

 

При нас е трудно, защото играчите са скъпи, звезди и винаги имат мнение, че трябва да направят нещата по свой начин. Нямам представа дали ще има промени, ще трябва да помислим и да решим. В момента нищо не може да се каже.”, коментира след срещата Тони Дечев пред БНТ.

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Купа България - мъже, Тони Дечев, Лукойл Академик
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи