Прогнозите за А група: Последен напън


Прогнозите за А група: Последен напън
(Снимка: BGbasket.com)
13-04-2019 09:46 | BGbasket.com

BGbasket.com продължава да ви предлага прогнози за мачовете в женско направление. Днес ще има две срещи от Втора четворка, които се очаква да са изключително интересни и оспорвани.

 

Септември 97 - Шампион

 

Първото място във втората четворка или съответно петото в първенството е предопределено за отбора на Септември, който има една загуба досега в мачовете от последната фаза на шампионата. Дори и в отсъствието на една от основните си реализаторки - Илияна Георгиева, момичетата на Борислава Мандур съумяха да запазят самообладание въпреки тежкото отпадане в последния момент от първата четворка и да покажат, че не случайно бяха считани за фаворит във втората половина на първенството.

 

Отборът на Шампион продължава с непостоянната си игра в последните срещи. Заедно с отборите на НСА и Академик Пловдив, момичетата на Лъчезар Коцев имат 2 победи и 3 загуби, което означава, че разпределението на последните места ще се определи в последния кръг.

 

Фаворит: Септември 97

 

Академик Пловдив - НСА

 

Домакинското предимство е на страната на момичетата на Кирил Стоянов, които вече веднъж победиха този съперник в последната фаза от първенството и то като гост.

 

Отсъствието на топ реализатора на столичния отбор - Петя Серафимова със сигурност оказва влияние върху представянето на момичетата на Цанко Цанков, но в последните мачове силните изяви на Зорница Найденова направиха добро впечатление на зрителите.

 

Фаворит: НСА

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: А група - жени
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи