Павлин Иванов и Сибиу изпуснаха златна възможност на четвъртфиналите


Павлин Иванов и Сибиу изпуснаха златна възможност на четвъртфиналите
(сн. BC CSU Sibiu/Facebook)
20-04-2024 22:06 | BGbasket.com

Павлин Иванов и Сибиу пропуснаха да си осигурят място на полуфиналите в плейофите от елита на Румъния. Българинът и неговите съотборници отстъпиха драматично пред Волунтари с 69:74 в четвъртата четвъртфинална среща, която се изигра в зала „Трансилвания“.

 

Това означава, че резултатът в серията вече е 2:2 победи. Решителният пети мач пети мач ще бъде на 22 април (вторник), а баскетболистите на Томас Ринкевичус ще гостуват на Волунтари.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от BC CSU Sibiu Oficial (@bccsusibiu)

 

 

Гостите съумяха да се радват на крехка преднина още от самото начало и в края на първата част се откъснаха с 3 точки. Домакините не се забавиха с отговора и в хода на втория период поставиха равенството на таблото, но отборът от Волунтари фиксира 35:33 в своя полза на голямата почивка.

 

Гостите често докосваха двуцифрената преднина при подновяването на играта, а в края на третата десетка се отскубнаха само с 2 точки. „Орлите“ повториха упражнението от втората част и в четвъртата, когато на няколко пъти изравниха резултата, но техните съперници не се огънаха и измъкнаха успеха.

 

Павлин Иванов бе поставен в стартовата петица, но този път остана далече от константното си представяне, особено в офанзивен план. Българският национал бе ограничен сериозно в нападение. Гардът завърши със скромните за него 4 точки, 4 борби и 3 асистенции за 22 игрови минути. При стрелбата си той бе 1/5 от средна дистанция, 0/1 зад дъгата и 2/2 от линията за изпълнение на наказателни удари.

 

Джей Трейт – младши и Рареш Ута нанизаха по 17 точки за тима от Сибиу, като вторият завърши и с 5 борби.

 

Кийшон Фейзъл бе над всички за победителите с 22 точки и 7 борби.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Павлин Иванов, Сибиу
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи