Виртус Болоня отново мисли за Виденов


Виртус Болоня отново мисли за Виденов
Филип Виденов
31-10-2007 19:25 | gong.bg

Италианският Виртус Болоня очевидно не се е отказал от намерението си да привлече в редиците си баскетболист Номер 1 на България за 2006-та година Филип Виденов, информира Гонг. 
 

Въпросният клуб отдавна е хвърлил око на национала и още през лятото имаше възможност Филип да облече екипа на Виртус. Виденов вече е свободен играч след като разтрогна договора си с бившия си тим Севиля. Освен това един от най-известните ни баскетболисти вече би трябвало да е на италианска земя, където да се консултира с още един доктор за контузията, която лекува, както той сам сподели в интервю за Гонг в понеделник. Именно от резултатите от прегледа обаче зависи решението на Виртус Болоня дали да привлече българина в състава за новия сезон.
 

Виртус Болоня е на пета позиция във временното класиране в Италия с 4 победи и 3 загуби до тук, а в последния кръг претърпя поражение от Скаволини Песаро с 83:102. Тази събота пък е градското дерби в Болоня между Виртус и Фортитудо.
 

Клубовете, които проявяват сериозен интерес към свободния в момента Филип Виденов до преди дни бяха 3, по думите на личния му мениджър Йорго Патапатиу.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи