Людмил Хаджисотиров: Това бяха най-трудните три мача в кариерата ми, горд съм с отбора


Людмил Хаджисотиров: Това бяха най-трудните три мача в кариерата ми, горд съм с отбора
(сн. balkan-basket.com)
10-05-2021 22:49 | BGbasket.com

Старши треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров не успя да води отбора си в полуфиналната серия срещу Академик Пловдив заради здравословни проблеми, но неговият тим не допусна грешка и с три поредни победи се класира за финала в НБЛ за първи път в историята си.

 

Наставникът сподели в профила си в социалните мрежи новината за днешния мач от BGbasket.com, като отправи и специални благодарности към отбора си.


Ето какво написа Хаджисотиров:

 

"Поздравления за Рилски, който пише своята история! След 3:0 на полуфинал и общо 7:0 тотална доминация срещу Академик Пловдив през сезона достигнахме първия си ФИНАЛ В НБЛ! Отне невероятен характер, мъжка борба, огромно желание и отборен дух! Огромно благодаря на играчите, на Любо Киров (за работата и ролята, която пое в тази стресираща ситуация), на целия щаб и ръководството на БК Рилски спортист!

Лично за мен, това бяха най-трудните три мача в кариерата ми. Не пожелавам на никой треньор да гледа отбора си от телевизора. Но истината е, че с тези момчета и щаб мога единствено и само да се гордея!

А сега е време за финал! LETS GO RILSKI!!!"

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Рилски спортист, Людмил Хаджисотиров
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи